U bent hier: Home › Nieuws › Nieuws

Nieuws

BMX: Whoopers sluiten af met 3e plaats
   (22-10-2017)

Fietscross en mountainbike club The Whoopers is in het district Zuid als 3e geëindigd in de clubcompetitie van de Nederlandse Fietscross Federatie.   Zij behaalde deze derde plaats achter de Weirijders uit Tiel en FCV Geldermalsen.  Ook  individueel waren er mooie uitlagen in de superklasse, een competitie over de diverse districtswedstrijden in het district Zuid.  Zo werd Rens van Lieshout 1e in de categorie 6 en 7 jaar. Mees Maurix werd hier 2e, Jay Jay van Ewijk 13e, Justin Leblanc 18e en Bodie en Rikkie van Aarle respectievelijk 20e en 22e in de einduitslag.  

In de sterk bezetten categorie van  8 en 9 jaar was er een mooie 3e plaats voor Aeron van Bommel,  Ties Pruimboom werd 6e. Tiamo Franse behaalde een 27e plaats, Puck Pruijmboom werd 30e en Willen Zwinkels 32e.

Bij de categorie 10 en 11 jaar waren de Whoopers ook sterk vertegenwoordig met een 2e plaats voor Tristan van Roosmalen die Luca Verhagen nipt voorbleef.  Zijn broer Dani Verhagen werd 6e.

In de categorie 12 en 13 jaar was het podium geheel zwart/geel gekleurd met een overwinning voor Jarno van Roosmalen, een 2e plaats voor Henri van der Donk en een 3e plaats voor Randy Langens.  Jeffry Langens werd hier ook nog mooi 5e 

 Ten slotte miste Giel van der Broek op 2 puntjes na de hoogste trede van het podium bij jongens van 14 jaar en ouder.

Kortom prima prestaties van The Whoopers.   Volgende week wordt in Assen het landelijke wedstrijdseizoen afgesloten, daarna kan het “gas” er even vanaf en gaan we weer opbouwen naar het nieuwe seizoen!


 

SPONSORS:
 


Ogenblik a.u.b. ...