U bent hier: Home › Nieuws › Nieuws

Nieuws

MTB: MTB wedstrijd Berlicum 2018
   (03-12-2017)

Berlicum vroeg op de  Mountainbikekalender.

17-18 maart 2018 Berlicum

 

Op de mountainbike kalender(KNWU) is het de mountainbikewedstrijd van Berlicum die opnieuw in maart wordt verreden.

Op zaterdag 17 maart staat in Berlicum de mountainbikewedstrijd voor de jeugd ( LJC ) op het programma. Op een bosrijk parcours waar drie jaar geleden tevens het Nederlands kampioenschap voor de jeugd werd gehouden. Om deel te mogen nemen aan het NK dient een jeudrenner minimaal 4 wedstrijden te rijden. Berlicum hoort daar zeker bij. Vorig jaar stonden maar liefst ruim 274 jeugdrenners aan het vertrek. Een record waar we best een beetje trots op zijn!

 

Op zondag 18 maart 2018 gaat de 22 ste mountainbikewedstrijd van Berlicum de GP Kivada Wielersport Specialized van start op het vernieuwde parcours van 2014 welke zeer goed is bevallen bij renners als publiek. Ook zal wederom de Zwanenberg worden opgenomen in het parcours. Deze technische puist werd in 2013 in het recreatiegebied Engelenstede aangelegd.

Het nieuwe wedstrijdprogramma is zorgvuldig opgemaakt waardoor er een minder grote belasting komt voor bepaalde categorieën. Een betere spreiding over de dag en minder categorieën die gezamenlijk starten zal de druk bij bepaalde wedstrijden weg nemen. We verwachten wederom ruim 500 deelnemers.

Meer informatie en inschrijving via www.wsvdezwaan.nl

 


 

SPONSORS:
 


Ogenblik a.u.b. ...