U bent hier: Home › Nieuws › Nieuws

Nieuws

MTB: The Whoopers KMP tourtocht editie 33
   (19-02-2018)

Op zondag 18 januari jl. was alweer de 33e editie van de The Whoopers Kei Mooi Parcours Toertocht.

Ook nu weer hebben de Toertocht commissie en de vele vrijwilligers er voor gezorgd dat alles goed georganiseerd en leuk verliep.

Al voor de start van 08:30 uur kwamen de eerste deelnemers het Whoopersnest binnen om zich in te schrijven en eerst een lekker warm bakkie koffie te pakken alvorens te starten.

Deze vroege vogels en de andere deelnemers waren goed aangekleed want ’s ochtend’ s vroeg was het nog aardig koud. Lekker doortrappen om jezelf warm te krijgen was dus het devies!

Tijdens de tocht was het op onze mooie pauzeplaats in de Engelenstede weer goed toeven, voor de inwendige mens werd door ons pauze team gezorgd en een vuurkorf zorgde voor de benodigde warmte en sfeer.

De tracks van de toertocht lagen er, op een uitzonderlijk plasje hier en daar na, heel goed bij. Favoriet van de 3 te kiezen afstanden: 30, 45 en 55 was toch wel de voor het eerst in onze Toertocht opgenomen afstand 55 km. Maar liefst 161 van de 312 deelnemers reden de 55 km. De 55 km gaan we dus zeker houden! Zeker gezien het feit dat we de 55 km nog verder willen perfectioneren omdat er door de storm in januari vele bomen over verschillende tracks waren gevallen waardoor we de ideale route nog niet hadden kunnen uitzetten.

Dat deze afstand nog mooier gaat worden is dus wel zeker en daardoor hopen we niet alleen de lange afstand rijders, maar iedereen die eens een mooie route wil rijden rondom het Berlicumse op 7 Oktober 2018 weer graag te verwelkomen voor onze vaste 2e The Whoopers KMP Toertocht van het jaar.

Vrijwilligers en deelnemers, allemaal kei bedankt voor het weer mogelijk maken van een wederom heel mooie Kei Mooi Parcours TT editie!

 

Check ook het foto album “KMP TT feb 2018” voor de foto’s!!!

 

SPONSORS:
 


Ogenblik a.u.b. ...