U bent hier: Home › Nieuws › Nieuws

Nieuws

MTB: Hel van de Meierij
   (05-06-2018)

HEL VAN DE MEIERIJ 7 juli 2018

 

Ieder jaar organiseren we weer onze jaarlijkse “vlak voor de zomervakantie tocht” de HEL van de MEIERIJ. Dit jaar zal dat ook weer gaan gebeuren en wel op zaterdag 7 juli a.s. Om deze mooie tocht nog aantrekkelijker te maken en ook gezien het feit dat met name de zaterdag middag groep aardig uitgebreid is dit jaar met een groot aantal nieuwe leden, zal er ook nu weer een kleine Hel georganiseerd worden.  Het verschil zit hem in de afstand en de gereden snelheid. Je kan dit jaar dus kiezen voor 2 varianten: de klassieker van 100 km waar de snelheid rond de 25 km/uur zal liggen en de kleine versie van 70 km waar de snelheid rond de 22 km/uur zal liggen. (Let op dit zijn niet gemiddelde snelheden)

 

De route zal gaan via de routes die we normaliter ook op zaterdag fietsen, Den Dungen, Sint Michielsgestel, Halder, Theereheide, Dommelgebied, Duits lijntje, Schijndel, Vlagheide, Eerde, Wijbosch, Wijboschbroek, Heeswijk, Kersouwe, Engelenstede, Rosmalen, Zeebroek, Berlicum.

 

Het programma in grote lijnen voor deze dag zal zijn:

Er zal gereden worden in 2 groepen.

Vanaf 09.15 uur verzamelen in het Whoopersnest met een kop koffie /thee met iets erbij en voor bespreken route, controle materiaal etc. Dan zal de 1e groep (70 km) vertrekken om 09.45 uur. De 2e groep vertrekt om 09.55 uur. Via een vooraf uitgestippelde route rijden we met een vaste voorrijder naar de gezamenlijke pauzeplek in Sint-Oedenrode bij de woning van René Schouten. Monique en René hebben boodschappen voor ons gedaan en we kunnen daar de batterij opladen met broodjes, fruit en wat te drinken. De aankomst daar zal rond 12.15 uur zijn.

 

Na de lunch en het weer vullen van de bidons rijden we het 2e gedeelte van de route en zullen we finishen in ons clubhuis in Berlicum rond de klok van 15.45 uur.

 

We kunnen gebruik maken van de douches bij de LTV Berlicum en omstreeks 17.00 uur zullen we beginnen met ons afsluitend etentje. Wil je alleen fietsen en niet meedoen aan de afsluitende maaltijd (waarschijnlijk BBQ) dan is dat natuurlijk ook geen probleem.

Voor beide groepen geldt het motto: “Samen uit Samen thuis”

Met name de nieuwe leden willen wij uitnodigen om mee te doen aan deze mooie tocht.

Voor deelname aan alleen de tocht wordt geen bijdrage gevraagd, wil je na afloop een hapje en een drankje dan is er een eigen bijdrage in de kosten van € 7,50, ter plaatse te voldoen.

 

Opgeven voor 1 juli 2018 via e mail rschouten63@live.nl of een sms of app-bericht naar tel. nr. 06-51753804. Geef daarbij aan welke afstand en of je wel of niet deelneemt aan de maaltijd.

 

Mocht je niet mee willen fietsen of ben je niet de hele dag beschikbaar dan mag je ons ook tijdens de pauze komen ondersteunen in Sint-Oedenrode. Alle handjes zijn welkom.

 

Met vriendelijke groeten,

 

(Namens het organisatiecomité 7 juli) René Schouten.


 

SPONSORS:
 


Ogenblik a.u.b. ...