Image Image Image Image Image Image Image Image Image
De BMX training gaat door!

Nieuws - Fietscross en Mountainbike Club The Whoopers Berlicum

28 feb

Door

MTB route Berlicum weer begaanbaar.

28 februari 2022 | Door |

Net als op veel andere plaatsen hebben de stormen Dudley, Eunice en Fraklin ook in de Berlicumse bossen voor veel schade gezorgd. Gelukkig weet het Greenteam van The Whoopers hier wel raad mee. Mede door hun inzet is de route nu weer vrij van omgevallen bomen ,los hangende takken en waterplassen, zo zijn de oranje route pijlen weer goed te volgen.

Het werk aan de route gaat nog wel even door.

Zo willen we Zaterdagochtend 5 maart weer een aantal stukken aanpakken. vooral het opkappen van single tracks staat op het programma. Leden die graag meehelpen zijn welkom. Laat wel even weten aan Marcel Veldt dat je komt.  Dan maken we er weer een skôn parcours van.

 

 

14 mrt

Door

The Whoopers Bruine Pijl Challenge.

14 maart 2021 | Door |

Beste Whoopers,

De coronamaatregelen zijn iets versoepeld maar voorlopig kunnen we nog niet met een groep op pad, daarom komen we met een vervolg op de The Whoopers Aktie(f) weken.
Het trainingsparcours op Engelenstede is een prima plek om je techniek op peil te houden of nog wat te verbeteren. En je weet, trainen is herhalen. Dus we hebben het volgende bedacht: The Whoopers Bruine Pijl Challenge. Deze challenge bestaat uit drie opties. Je kunt 1 challenge volbrengen of meerdere. Voor elke challenge is er een prijs te verdienen!

Challenge 1: Wie maakt de meeste rondjes op de bruine route? Je deelt je tochten in de bestaande Stravagroep Whoopers Aktie(f). Als je nog niet in die groep zit, meld je dan snel aan via:
https://www.strava.com/clubs/WhoopersAktief.

Challenge 2: Wie maakt de meeste tochten met daarin de bruine route verwerkt? Zet je tochten in de Stravagroep Whoopers Aktie(f). Als je nog niet in die groep zit, meld je dan snel aan via:
https://www.strava.com/clubs/WhoopersAktief.

Challenge 3: Wie vindt het plaatje, met daarop het nieuwe shirt, op een plek in de bruine route? Op enig moment tijdens de actie, zal er een plaatje worden opgehangen. Deze hangt er dus plotseling en niet de hele looptijd. Je maakt een selfie met dit plaatje, stuurt deze selfie via WhatsApp naar Martin en neemt het plaatje dan mee naar huis. Laat hem dus NIET hangen.

Even een aantal zaken om rekening mee te houden:
• De actie geldt vanaf heden tot en met 30 maart. Na die tijd zal de jury de winnaars bekend maken.
• Het is een klein gebied. Hou je aan de coronaregels. Als je elkaar tegen komt, ga dan niet in groepjes rijden en ook niet gezellig staan te kletsen. Denk zelf na!
• Als er bruine routepijlen ontbreken, volg dan de oranje pijlen. Je komt dan automatisch weer bruine
pijlen tegen.
• Iedereen mag meedoen en maakt kans op de prijzen. Ook de organisatie kan meedoen. Alleen Martin
is uitgezonderd van challenge 3. Hij is de enige die weet wanneer en waar het Whooperplaatje wordt
opgehangen. We hopen dat er weer veel deelnemers zijn en dat je er een beetje lol aan beleeft. Veel plezier met deze challenges, zet ‘m op!

Sportieve groeten van de toertochtcommissie, Rob, Bryan, José en Martin.

22 apr

Door

Update Corona (COVID-19)

22 april 2020 | Door |

Gisteren zijn door de overheid nieuwe regels aangegeven aangaande het sporten in de buitenlucht.  Komende dagen wordt bekeken of dat ook mogelijkheden schept om een deel van de trainingen na 28 april op een veilige wijze te hervatten. Aan het eind van deze week zullen de leden daarover geïnformeerd worden.

Bestuur FMC The Whoopers

06 apr

Door

Voorlopig nog geen activiteiten bij The Whoopers

6 april 2020 | Door |

Beste leden,

In navolging van het advies van het NOC-NSF blijft het clubhuis op slot en gaan alle trainingen en andere groepsevenementen in clubverband niet door tot in ieder geval 28 april.

In deze periode is het ook niet mogelijk om het clubhuis of de BMX baan te huren.

Via de website zal je geïnformeerd worden over de periode na 28 april.

Het bestuur FMC The Whoopers

18 mrt

Door

Update corona virus

18 maart 2020 | Door |

Beste leden,

In navolging van het advies van het NOC-NSF blijft het clubhuis op slot en gaan alle trainingen en andere groepsevenementen in clubverband niet door tot in ieder geval 6 april.

Tot 6 april is het ook niet mogelijk om het clubhuis of de BMX baan te huren.

Via de website zal je geïnformeerd worden over de periode na 31 maart.

Het bestuur FMC The Whoopers

.

 

12 mrt

Door

Geen clubactiviteiten i.v.m. het corona virus

12 maart 2020 | Door |

Vanuit de Nederlandse regering en het RIVM is er een verbod gekomen op alle evenementen met meer dan 100 mensen. Naast dit verbod adviseert NOC*NSF de Nederlandse sport om alle sportevenementen waaronder competitie-, oefen-, en trainingswedstrijden niet door te laten gaan. FMC The Whoopers volgt dit advies.

Het kabinet heeft ook voor heel Nederland opgeroepen sociale contacten in het algemeen sterk te verminderen. The Whoopers volgt hierin wat betekend dat het clubhuis op slot gaat en alle trainingen en andere groepsevenementen in clubverband niet doorgaan tot in iedergeval 31 maart.

Via de website zal je geïnformeerd worden over de periode na 31 maart.

Het bestuur FMC The Whoopers

 

23 feb

Door

LJC Berlicum en GP Kivada Wielersport

23 februari 2020 | Door |

21 en 22 maart organiseert WSV de Zwaan samen met The Whoopers, de Landelijke Jeugd Competitie Berlicum en de Grote prijs Kivada Wielersport op Engelensteden. 
Er wacht weer een mooi parcours, met o.a de ‘Duvelsberg’, zandbak en drop-off. Genoeg leuke plekken voor de deelnemers en om als toeschouwer de wedstrijden te volgen…
Voor niet KWNU-licentie houders vanaf 16 jaar is het mogelijk om zondag 22 maart mee te rijden met de Funklasse wedstrijd (60 minuten)..
Hieronder alle starttijden;
21 maart 2020         LJC Berlicum
starttijd categorie
10:30 jeugd Cat. 1
11:00 jeugd Cat. 2
11:30 jeugd Cat. 3
12:00 jeugd Cat. 4
13:30 jeugd Cat. 5
14:15 jeugd Cat. 6
15:15 jeugd Cat. 7
22 maart 2020 Grote Prijs Kivada
starttijd categorie
9:00 Funklasse
10:20 Masters (40+)
10:24 Masters (50+)
11:55 Elite-Vrouwen/Belofte-Vrouwen/Amateur-Vrouwen
11:59 Junior-Vrouwen
12:00 Nieuweling-Meisjes
13:35 Elite-Mannen/Beloften
13:37 Junioren
15:15 Amateurs/Sportklasse
15:15 Masters (30+)
15:19 Nieuwelingen
Voor alle deelnemers; veel succes met de laatste voorbereidingen op het nieuwe wedstrijdseizoen.