U bent hier: Home › Nieuws › Nieuws

Nieuws

algemeen: NIEUWJAARSRECEPTIE WHOOPERS 2019
   (07-01-2019)

NIEUWJAARSRECEPTIE FMC THE WHOOPERS

Afgelopen zaterdag 5 januari is de traditionele nieuwjaarsreceptie van de Whoopers in ons clubhuis het Whoopernest gehouden. Er was veel belangstelling voor van onze leden en het clubhuis liep lekker vol. Onder het genot van een drankje en een hapje werd er even stilgestaan bij het afgelopen jaar. Wederom een goed jaar voor de club waarbij er weer veel sportieve prestaties door onze leden zijn behaald. Rien van Doorn deed deze maal voor het laatst zijn nieuwjaars speech en bedankte iedereen voor zijn inzet van het afgelopen jaar. Rien zal in de ALV van februari a.s het stokje van voorzitter na 35 jaar overdragen aan Willy Snoeck.

Rien reikte aan Stijn van Erp, Maarten van Leeuwen, Geert vd Cammen en  nog een oorkonde uit voor hun 12 1/2 jarig lidmaatschap van de club.

Na de speech werden de certificaten uitgereikt aan de MTB 1 begeleiders die afgelopen november mer 13 mensen aan deze 1 daagse opleiding hebben meegedaan met goed resultaat. Onze club is nu voorzien van meerdere begeleiders wat we in 2019 verder willen borgen in onze vereniging.

Daarna was het moment daar dat de Whooper van het jaar bij de MTB senioren 2018 werd bekend gemaakt. Unaniem werd onze scheidend voorzitter Rien van Doorn nog eens extra voor het voetlicht gehaald. Vanwege zijn inspanningen de afgelopen jaren en tomeloze inzet voor de Whoopers in het algemeen heeft hij deze titel dubbel en dwars verdiend.

De WHOOPER VAN HET JAAR 2018 IS GEWORDEN RIEN VAN DOORN VOORZITTER FMC THE WHOOPERS

 

 


 

SPONSORS:
 

 

   

 


Ogenblik a.u.b. ...