U bent hier: Home › Nieuws › Nieuws algemeen

Nieuws algemeen

algemeen: Grote Clubactie 2017
   (21-11-2017)

Beste leden,

De Grote Clubactie heeft weer voor een recordopbrengst gezorgd.

Zowel de BMX-afdeling als ook de MTB-afdeling hebben meegewerkt aan dit succes.

In totaal zijn er 650 loten verkocht. 

De netto-opbrengst voor de Bmx bedraagt: € 1.150,00

De netto-opbrengst voor de Mtb bedraagt: €     310,00 

Veel jeugdleden zijn op pad geweest en wij bedanken alle verkopers voor hun inzet.

Bekendmaking van de trekkingsuitslag is op donderdag 14 december en zal dan worden gepubliceerd op de website van de Grote Clubactie.

 

Peter Frunt 

(Terug naar boven)


algemeen: Fietszichtbaarheid actie Sportpark De Brand
   (06-11-2017)

Onderwerp: Fietszichtbaarheid actie Sportpark De Brand

Berlicum, oktober 2017            

Geachte ouders/verzorgers, Beste sporters,

Onder het motto: “Ik wil je zien” organiseert Veilig Verkeer Nederland - werkgroep Sint-Michielsgestel - met steun van diverse vrijwilligers een fietsverlichting actie voor alle sporters van de verenigingen op Sportpark De Brand. Deze fietscontrole wordt met medewerking van de verenigingen op Sportpark De Brand georganiseerd op de data 13 en 15 november.  De gemeente Sint-Michielsgestel en de provincie Noord-Brabant financieren dit Brabant-brede verkeersproject.

Zichtbaarheid van fietsers is van groot belang voor de veiligheid van fietsers. Fietsverlichting is daarbij cruciaal. Ook reflectoren spelen een belangrijke rol bij de zichtbaarheid. Het is niet bekend hoeveel ongevallen en hoeveel slachtoffers onder fietsers te wijten zijn aan ontbrekende of onjuiste verlichting of reflectoren. Elk slachtoffer is er één teveel. Brabant gaat immers voor NUL verkeersdoden.
Doelstelling van de fietsverlichtingsactie is om vooral jeugdige fietsers te stimuleren op te vallen door middel van goede fietsverlichting en juiste reflectie. Fietsen met licht is prettig. Je ziet meer en je wordt door anderen gezien. Zo kom je veilig thuis.
Met de actie “Ik wil je zien” wil VVN - samen met ouders en leerlingen - een belangrijke bijdrage leveren aan de verbetering van de verkeersveiligheid en het verminderen van het aantal verkeersslachtoffers door in de weken voorafgaand aan deze fietsverlichtingsactie het fietslicht in orde te hebben.
Meer informatie over fietsverlichting is te vinden op de site www.ikwiljezien.nl

Sporters,  geef je verstand eens voorrang en controleer alvast je fietsverlichting. Ouders help kinderen eventueel een handje mee!

Sportpark De Brand      Veilig Verkeer Nederland,
Initiatiefnemers:      Werkgroep Sint-Michielsgestel
Rien van Doorn FMC The Whoopers
Henri Smulders LTV Berlicum    Toon Toebast
Willem Klok BMC       Henk van Valkenhoef
Rien van Roosmalen Hockeyclub Berlicum
     

       

N.B. Mochten er nog vragen/opmerkingen zijn:

(Terug naar boven)


algemeen: Rabo Clubkas Campagne
   (01-11-2017)

RABOBANKLEDEN VAN THE WHOOPERS OPGELET!

FMC The Whoopers neemt dit jaar deel aan de "Rabo Clubkas Campagne". Dit is een landelijke actie van de Rabobank, waarbij lokale vestigingen een sponsorbedrag verdelen over verenigingen in de regio. De Rabobank in Sint-Michielsgestel, Schijndel, Boxtel en Sint-Oedenrode zal in totaal €200.000 doneren, maar hoe dit bedrag wordt verdeeld hangt af van stemmen....

Daarom opgelet voor leden met een rekening bij Rabobank Hart van de Meierij: houd s.v.p. de komende dagen de brievenbus in de gaten, want de Rabobank stuurt per post een unieke inlogcode toe waarmee je online kunt stemmen op The Whoopers!
Hoe meer stemmen, hoe meer geld we zullen ontvangen voor de club! Kijk op de site van de Rabobank voor meer informatie over de actie. Stemmen kan van 15 t/m 30 november.

(Terug naar boven)


algemeen: zondag 19 november BMX dag!
   (23-10-2017)

Op zondag 19 november om 15.00 uur zijn alle Whoopers, hun ouders/ verzorgers en steunende leden van harte welkom bij het Open Huis, met rond 16.00 uur de uitreiking van de bekers van het clubkampioenschap. Voor alle leden die 2 of meer clubwedstrijden gereden hebben is er een beker! Overige leden krijgen een stimuleringsbeker. Daarna huldiging van de nationale en internationale kampioenen.

Rond 16.30/17.00 uur zal de nieuwe WHOOPER VAN HET JAAR bekend worden gemaakt. Daarna is er natuurlijk nog tijd voor een drankje.

 

Alle actieve leden,

Op zondag 19 November gaan we een gezellige ochtend houden met al onze leden. We hebben er voor gekozen om dit jaar met leden van alle leeftijd de activiteit te gaan doen.

Maar jah wat gaan we dan doen??

Jullie worden om 08.30 uur verwacht bij het whoopersnest. Daarna zullen we om 09.00 uur vertrekken naar recreatieparadijs De Belhamel in Lage Zwaluwe.

Wat is De Belhamel? De Belhamel is een centrum waar de kinderen onder 1.35m kunnen spelen en rauzen. De kinderen boven de 1.35m kunnen klimmen in het indoor klimbos.( http://de-belhamel.nl/)

Daarom lijkt het ons ook leuk als we allemaal ons whooper shirt aan doen.

Het is misschien ook verstandig om kleding aan te doen wat comfortabel is en misschien tegen een stootje kan.

Het is van 10.00 uur tot 12.00 uur.

Daarna gaan we weer richting het whoopersnest en daar zullen we weer terug zijn rond 13.00 uur/13.30 uur.

Daar krijgen we nog een snack en wat te drinken.

Jullie kunnen je opgeven bij Manuel van Gulik of op email:m.s.vangulik@live.nl

Als er ouders zijn die graag willen helpen bij begeleiden/rijden alle hulp is welkom.

Ook graag even doorgeven aan Manuel van Gulik of email: m.s.vangulik@live.nl

We hopen dat jullie allemaal komen!

(Terug naar boven)


algemeen: Sjors Sportief 30-9 afgelast
   (30-09-2017)

In verband met het slechte weer en de conditie van de baan door de regenval de afgelopen uren moeten we de Sjors Sportief training van zaterdagmiddag 30-9 afgelasten.  De training wordt verplaatst naar zaterdag 7 oktober.

(Terug naar boven)


 

SPONSORS:
 


Ogenblik a.u.b. ...