Image Image Image Image Image Image Image Image Image
De BMX training gaat NIET door!

05 feb

Door

Rien neemt na 35 jaar afscheid van bestuur!

5 februari 2019 | Door |

Op 23 november j.l. heeft in het Whoopersnest Rien van Doorn na 35 jaar afscheid genomen van het bestuur! Tijdens deze speciale gelegenheid is de hamer overgedragen naar de interim voorzitter Willy Snoeck die zich kiesbaar stelt voor de functie van voorzitter. De nieuwe voorzitter zal tijdens de algemene ledenvergadering op 18 februari van het volgende jaar worden verkozen.

Er zijn niet genoeg woorden om Rien te bedanken voor zijn inzet voor The Whoopers tussen 1983 en 2018. Rien is al erelid van de vereniging en afgelopen zomer werd tijdens de viering van het 35 jarig bestaan het terras bij het clubhuis omgedoopt tot het Rien van Doornplein!

De komende periode zal Rien, Willy wegwijs maken binnen The Whoopers. Willy is natuurlijk geen onbekende bij The Whoopers waar hij eerder actief was als BMX lid en in de jaren 80 ook al eerder de voorzittershamer heeft gehanteerd. Momenteel is Willy ook actief als mountainbiker bij The Whoopers!

Om bij Riens woorden te blijven, The Whoopers “a never ending Bikestory”!