Image Image Image Image Image Image Image Image Image
De BMX training gaat door!

23 mrt

Door

Info: BZC Berlicum

23 maart 2019 | Door |

Beste vereniging / BMXers
Onze 1e BZC is op 31 maart a.s. in Berlicum. Het is de 1e wedstrijd waar de licentie (het pasje) in principe niet meer meegenomen hoeft te worden. Uiteraard moet de licentie nog wel worden getoond en worden gescand, hetzij uitgeprint of opgeslagen op de telefoon. Indien je geen licentie kunt tonen kan je niet ingeschreven worden.

Op dit moment weten wij niet precies hoeveel extra tijd dit zal gaan kosten en omdat we de inschrijving niet al te lang willen rekken, willen wij jullie medewerking vragen.
Wanneer je in het bezit bent van een nationale licentie kun je die het beste wel, dus het pasje!, meenemen. Het scannen gaat dan een stuk sneller, zeker als er meerdere licenties achter elkaar gescand moeten worden. 


Als je de licentie op je telefoon hebt opgeslagen zorg er dan voor dat deze snel opgeroepen kan worden, Hiervoor zou je b.v. ook een app zoals b.v. “Stocard” kunnen gebruiken. Als je de (basis) licentie hebt uitgeprint zorg er dan voor dat de barcode niet beschadigd door een vouwrand of kreukel, zodat deze ook makkelijk gescand kan worden.
Alvast bedankt voor jullie medewerking!