Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Geen BMX training i.v.m. clubwedstrijd, alleen eigen leden.

05 apr

Door

Opening BMX seizoen afdeling Zuid geslaagd

5 april 2019 | Door |

Opening BMX seizoen afdeling Zuid geslaagd

Het nieuwe BMX seizoen is inmiddels gestart met de eerste wedstrijd om het BMX zuid competitie in Berlicum. Aan de wedstrijd, verreden onder de vlag van de KNWU, deden in totaal 500 deelnemers mee. Van die 500 kwamen er 20 rijders uit voor The Whoopers. De rijders zijn in ieder geval de winter goed doorgekomen met diverse podiumplaatsen en een mooie vierde plaats in de tussenstand van de BMX zuid competitie.

De wedstrijd kan voor de organisatie beschouwd worden als een generale repetitie voor het Nederlandskampioenschap BMX van de NFF wat in het Pinksterweekend van 8 tot en met 10 juni wordt gehouden bij The Whoopers in Berlicum.

Zondag 7 april wordt de eerste regio wedstrijd NFF verreden ook op de baan van The Whoopers. Lijkt BMX je leuk kom dan aanstaande zondag eens kijken, de wedstrijden beginnen om 11:00 uur. Wil je wel eens een proeftraining meemaken stuur dan een mail naar BMX@thewhoopers.nl.