Image Image Image Image Image Image Image Image Image
De BMX training gaat door!

25 mei

Door

Hel van de Meierij 2019

25 mei 2019 | Door |

HEL VAN DE MEIERIJ 2019

Ieder jaar organiseren we weer onze jaarlijkse “vlak voor de zomervakantie tocht” de HEL van de MEIERIJ. Ook dit jaar zal dat weer gaan gebeuren en wel op zaterdag 6 juli a.s.

Gelet op de grote belangstelling in de afgelopen jaren rijden we ook nu weer in twee groepen; een groep die voor de klassieke Hel van 100 km gaat en een groep die voor de Kleine Hel van 70 km gaat. De snelheid in beide groepen wordt zoals altijd bepaald door de langzaamste rijder, onder het aloude motto “samen uit, samen thuis”.

De route begint en eindigt uiteraard in het Whoopersnest. Ook de pauze houden we deze keer in ons clubhuis. We stippelen een mooie route uit in de wijde omgeving van Berlicum.

Het programma voor deze dag, in grote lijnen:
Er wordt gereden in 2 groepen, afstand 100 km respectievelijk 70 km.
Vanaf 09.15 uur verzamelen we in het Whoopersnest met een kop koffie/thee met iets erbij en wordt de route voor besproken. Na een laatste controle van materieel en materiaal vertrekt de 1e groep (70 km) om 09.45 uur onder begeleiding van de voorrijder(s). De 2e groep vertrekt om 09.55 uur voor de 100 km.

IJs en weder (en calamiteiten) dienende kunnen we de batterij weer opladen tijdens een lunch in het Whoopersnest. Broodjes, fruit en wat te drinken staan daar klaar. Aankomst in het Whoopersnest ca. 12.15 uur. Na de lunch en het weer vullen van de bidons rijden we het 2e gedeelte van de route en arriveren we naar verwachting in ons clubhuis in Berlicum rond de klok van 15.45 uur.

We kunnen gebruik maken van de douches bij de LTV Berlicum en omstreeks 17.00 uur zullen we beginnen met de afsluitende hap. De samenstelling van de maaltijd blijft nog een verrassing. Voor ons ook trouwens….
Wil je alleen fietsen en niet meedoen aan de afsluitende maaltijd dan is dat natuurlijk ook geen probleem.

Voor beide groepen geldt, zoals eerder vermeld, het motto: “Samen uit, samen thuis”. Voor nieuwe en/of minder ervaren leden dus ook geen belemmering om mee te doen; we nodigen je uit mee te doen aan deze mooie tocht.

Voor deelname aan alleen de tocht wordt geen bijdrage gevraagd, wil je na afloop een hapje en een drankje dan is er een eigen bijdrage in de kosten van € 7,50 p.p., ter plaatse te voldoen.
Opgeven voor 28 juni 2019 via email rschouten63@live.nl of een sms of app-bericht naar tel. nr. 06-51753804. Geef daarbij aan welke afstand en of je wel of niet deelneemt aan de maaltijd.

Met vriendelijke groet,

(Namens het organisatiecomité 6 juli) Marcel Veldt en René Schouten.