Image Image Image Image Image Image Image Image Image
De BMX training gaat door!

08 jan

Door

Nieuwjaarsparty 2020.

8 januari 2020 | Door |

Zaterdagavond 4 januari stond de deur van ‘t Whoopersnest open voor de nieuwjaarsparty. Een mooi maar vooral ook gezellig begin van het nieuwe jaar.

Marcel spreekt toe

Na een kort voorwoord van de voorzitter was het tijd om een paar Whoopers in de schijnwerpers te zetten.

Als eerst was daar de bekendmaking van ‘The Whooper van het jaar 2019″. een eretitel als dank voor leden die zich op bijzondere wijze inzetten voor onze club.

Ook voor 2019 hebben we weer een verdiende winnaar.

Rob Strik ”The Whooper van het jaar 2019!”

Rob Strik, o.a voor zijn betrokkenheid bij de organisatie KMP-tocht, actief bij de zaterdag middag groep en een vaak geziene gast en organisator bij K.W.A. tochten en weekendjes weg met de club.

Terecht dat de grote “Whooper van het jaar” wisselbeker een jaartje naar Heeswijk Dinther gaat..

Ronald ruim 20 jaar jeugd begeleider

Ook was er een speciale aandacht voor Ronald Steenbergen. Bij de oprichting van de MTB -afdeling (in 2000) Is hij vanuit ‘t Whoopersnest, (er zijn foto’s van) gestart met het geven van jeugdtrainingen op zaterdagochtend. In de jaren die volgden heeft hij veel verschillende taken op zich genomen. Inmiddels al weer zo’n 20 jaar. Daarom namens het bestuur en de (ouwe) jeugdleden dank voor je inzet.

De heren kregen een welgemeend applaus van de aanwezige leden, en werden oude herinneringen opgehaald. Maar ook veel nieuwe plannen gemaakt.

Aan alle leden een gelukkig en gezond 2020, met vele mooie en gezellige mountainbike avonturen…