Image Image Image Image Image Image Image Image Image
De BMX training gaat NIET door!

03 nov

Door

Kivada nieuwsbrief november 2021

3 november 2021 | Door |

Kivada Wielersport

Nieuwsbrief november 2021

Tijd voor onderhoud ?!

Het zal niemand ontgaan zijn dat er door de afgelopen periode veel zaken minder goed leverbaar zijn. Dat geldt ook voor fietsonderdelen. Dat kan lastig zijn als je iets moet vervangen dat versleten of kapot is.

Goed onderhoud is daarom juist nu nog belangrijker om te zorgen dat je toch kunt blijven fietsen. Wij hebben daarom een mooi onderhoudssetje gemaakt waarmee je kunt zorgen dat alles na de rit goed schoon is en tijdens de rit goed werkend blijft.

Het is natuurlijk ook altijd mogelijk om bij vragen even binnen te lopen om eventueel zaken af te laten stellen of te vervangen. Alles dat optimaler afgesteld is verslijt nu eenmaal minder.

Het onderhoudssetje hebben wij een prominente plek gegeven op de toonbank en is wellicht ook een mooie cadeau tip voor de feestdagen en is te koop voor € 35,00.

Winterbeurt racefiets

Juist omdat er bij koud en nat weer er minder op de racefiets gereden wordt, is het interessant om het nodige onderhoud uit te laten voeren.
Daarom hebben wij onze ‘actie’ winterbeurt voor de racefiets
Hierbij wordt uw racefiets volledig gedemonteerd, gereinigd en weer opgebouwd.
Alles wordt schoongemaakt en opnieuw voorzien van vet hierbij moet u denken aan; balhoofdstel, trapas, wiellagers enz. Uw racefiets wordt voorzien van nieuwe rem- en versnellingskabels. Bij schijfremmen vervangen wij de remvloeistof en ontluchten wij het remsysteem, zodat alles weer piekfijn werkt.
Wij monteren nieuw stuurlint en controleren de wielen. Eventuele updates voor electronisch schakelen worden ook uitgevoerd.
Dit alles bieden wij u aan voor de prijs van € 150,00 inclusief BTW.
______________________________________________________________________

Nieuw deze winter bieden we ook een winterbeurt “light” aan, dit omdat we de vraag kregen om een fiets in de winter te checken maar niet helemaal uit elkaar te halen. Dit kunnen we natuurlijk dan ook voordeliger aanbieden. Bij deze beurt reinigen we uw fiets, controleren we uw wielen en lagers, maken we de ketting en cassette schoon en controleren wij uw remblokken. Mocht het zijn dat er zaken vervangen moeten worden dan overleggen wij dat met u.

Deze beurt kunnen wij voor u aanbieden voor € 75,00 inclusief BTW.
Bel naar de winkel en maak een afspraak.

Deze actie is geldig tot 1 maart.

Kleding voor de zomer en de winter

De winter komt er weer aan, een goed moment om te kijken hoe je in de winterkleding zit. Goede kleding geeft meer comfort als we er toch op uit willen gaan. Inmiddels zijn de kledingrekken gevuld.

De zomeritems hebben wij nu met korting in onze aanbiedingshoek hangen. Dus wilt u alvast een mooi shirt voor volgend zomerseizoen hebben, dan kun je nu met korting goede zaken bij ons doen.

Nu ook op voorraad verwarmde handschoenen met accu, dit maakt het rijden in de kou extra comfortabel.

Kivada Wielersport
Julianastraat 30
5258NB Berlicum NB
(073) 503 25 00

info@kivada.com