Image Image Image Image Image Image Image Image Image
De BMX training gaat door!

28 feb

Door

MTB route Berlicum weer begaanbaar.

28 februari 2022 | Door |

Net als op veel andere plaatsen hebben de stormen Dudley, Eunice en Fraklin ook in de Berlicumse bossen voor veel schade gezorgd. Gelukkig weet het Greenteam van The Whoopers hier wel raad mee. Mede door hun inzet is de route nu weer vrij van omgevallen bomen ,los hangende takken en waterplassen, zo zijn de oranje route pijlen weer goed te volgen.

Het werk aan de route gaat nog wel even door.

Zo willen we Zaterdagochtend 5 maart weer een aantal stukken aanpakken. vooral het opkappen van single tracks staat op het programma. Leden die graag meehelpen zijn welkom. Laat wel even weten aan Marcel Veldt dat je komt.  Dan maken we er weer een skôn parcours van.