Image Image Image Image Image Image Image Image Image
De BMX training gaat door!

20 mrt

Door

NFF wedstrijd Nuland

20 maart 2023 | Door |

Zondag 19 maart was het tijd voor de eerste NFF wedstrijd van seizoen 2023. FCC Nuland was gastheer en verzorgde weer een mooie racedag. Er waren 29 Whoopers ingeschreven en die verschenen vol goede moed aan de start.

 

Er waren opvallend veel kleine valpartijen, waar de nieuwe, opgehoogde bulten de schuld van kregen. Maar misschien was het voor iedereen weer wennen na de winterstop. Gelukkig waren er geen grote crashes.

 

De veelal zonnige dag werd mooi afgesloten met meerdere Whoopers in verschillende finales. JelleĀ  had op zijn eerste wedstrijd een mooi resultaat na een vervelende val in zijn eerste manche met 2x een 4de plaats. Huub heeft ook een hele mooie 4de plek behaald in zijn eigen klasse. Teun wist ook een finale plek te bereiken na ook een val in zijn eerste manche, hij heeft een 7de plek bereikt. Ook al vond Milan de startheuvel heel spannend heeft hij toch de wedstrijd gereden en een mooie 8ste plek behaald. Mees wist de 3de plek te pakken in de finale superklasse 10/11. In zijn leeftijdsklasse 11 wist hij zelfs eerste te worden. Tiamo eindigde 2de in de finale 14/15 jaar. Sem pakte de 2de plaats in de finale 8 jaar. Rik had na een avondje doorzakken vanochtend nog wat moeite mee maar weet toch een mooie 6de plek te behalen. Tiamo en Peet hebben in hun klasse een 3de plek en 7de plaats gehaald. Dan de oudste jongens( Quinten, Randy, Luca en Jeffrey) hebben ff laten zien hoe je met zoveel mogelijk stijl en/of zo hard mogelijk over de baan te gaan. Het was een heel mooi gezicht. Ze hebben hele mooie resultaten behaald.

 

Het was weer mooi om te zien hoe alle Whoopers elkaar aanmoedigen, hoe alle nieuwe rijders meteen werden opgenomen in de groep en hoe het harde trainen mooie eindresultaten oplevert! Op naar de volgende NFF wedstrijd op Tweede Paasdag in Barendrecht.

Geschreven door Casper en aangevuld door Manuel