Image Image Image Image Image Image Image Image Image
De BMX training gaat NIET door!

19 mei

Door

Plaatsing wedstrijd NFF

19 mei 2024 | Door |

Dag 2: Na een goede nacht (waarna sommige een nieuwe rug nodig hadden). waren de strijders klaar om de plaatsingswedstrijd te gaan rijden. Nadat de temperatuur langzaam steeg, steeg ook de spanning bij onze strijders. Na de manches goed te zijn doorgekomen hadden we meerdere rijders in de (kwart/halve) finales. Uiteindelijk gingen al onze Whoopers met een beker naar huis, al dan niet met een beker voor de dag! Thijs, Teun, Tiamo, Teun, Sophie, Finn hadden een mooie promotie klasse beker, met als klap op de vuurpijl Mees, als kampioen van de promotie klasse Jeugd! Daarnaast heeft Teun M. De kwart finale van de eigen klasse gehaald waarin hij helaas gestrand is, Teun H schopte het tot de halve finale, net zoals Tiamo. Voor Finn was de halve finale helaas ook het eindstation. Zowel Mees als Sophie haalde het tot de finale, waarin ze respectievelijk 8ste enĀ 7de werden! Al met al top prestaties voor onze Whoopers! Op naar maandag!