Image Image Image Image Image Image Image Image Image
De BMX training gaat door!

05 feb

Door

The Whoopers Kampioen van district Zuid

5 februari 2019 | Door |

Afgelopen zondag mocht de organiserende vereniging Fietscross en Mountainbike Club The Whoopers de wisselbeker in ontvangst nemen van het clubkampioenschap NFF van het district Zuid. 

Tijdens de laatste district wedstrijd van het seizoen wisten The Whoopers net wat meer punten binnen te halen dan de Weirijders uit Tiel waar in maart de competitie was gestart.  Er hadden zich maar liefst 43 leden aangemeld voor deze laatste wedstrijd. Mede door deze goede opkomst en de mooie prestaties in de 12 wedstrijden, die het afgelopen jaar zijn verreden in het district Zuid, stond The Whoopers aan het einde van de dag bovenaan! De Weirijders waren al jaren niet te verslaan, zij mochten dan ook het afgelopen jaar de wisselbeker definitief bijzetten in hun prijzenkast. De nieuwe wisselbeker is dus voor een jaar naar Berlicum!

We willen alle rijders van The Whoopers, hun trainers, sponsors en alle leden die de organisatie van de wedstrijd mogelijk hebben gemaakt bedanken voor dit mooie seizoen.  Speciale dank gaat dit keer uit naar Edward van der Burght die na meer als 10 jaar stopt met het inschrijven en aanmelden van de leden voor de districtswedstrijden NFF!